Öğümsöğüt Reşit Göğüş Ortaokulu

Vizyon: Doğru düşünen, sorgulayan, araştıran, değişime açık, Laik, demokratik bilince sahip, yabancı dil bilen, Çevre bilinci gelişmiş, Fen- sosyal, dil, sanat ve spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, Her alanda başarıyı yakalayan, Bulundukları her ortamda farklılık yaratan, Öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Köklü bir tarihi geçmişi ve gelenekleri olan, Çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, Sorgulayan ve sorumluluk üstlenen gençler yetiştirmeyi amaç edinen, Geleceğin Türkiye’sinde yetiştirdiği gençlerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, Kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, hak aramasını bilen, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren gençleri ortaöğretime hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:10 - 14:45
Isınma: Kömür Kalorifer
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler: SINIFLAR ARASI FUTBOL,VOLEYBOL VE BASKETBOL TURNUVALARI.
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006, TEKNOFEST
Proje Çalışmaları: TUBİTAK 4006, GAZİŞEHİR OKUL MECLİSLERİ PROJESİ, BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR PROJESİ, TEKNOFEST BİLİM FUARLARI VE AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJE ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus, E-twining.

WEB - https://resitgogusortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Öğümsöğüt Mahallesi 126001 Numaralı Sokak No85

Yerleşim Yeri - Öğümsöğüt mahallesi. 12601 sk. No:85/1

Adres - Öğümsöğüt Mahallesi 126001 Numaralı Sokak No85

Ulaşım Şehir içi otobüs ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km